Happy-kids'21

2020-2021 Een bijzonder schooljaar waarin we met iets heel nieuws kennis hebben gemaakt, Corona, een onbekend virus, een onbekend nieuw leven.

 

Onze schrijvers, filosofen, kunstenaars, creators en musici hebben ons gelukkig met de neus op de feiten gedrukt, dat wij in tijden van crisis dankbaar rust konden vinden in hun creaties en teksten.

 

Het werd al snel duidelijk dat de standaard schoolvakken niet de hoogste prioriteit hoeven te hebben zodra kinderen uitgedaagd worden........om te mogen oefenen in het NU voor later.

De wetenschap heeft ons al geleerd dat yoga, mindfulness, rust en in de natuur bewegen goed is voor ons lichaam en ons brein.   

Een schooldag starten met deze rust, een mooi filosofisch verhaal, ontspanningsoefeningen zorgen stap voor stap voor een sterke basis waarbij kinderen zich veilig en gesterkt voelen om weer veel te gaan leren in een educatieve omgeving.

 

Als voormalig schoolleider en directeur van KnapVilla geef ik deze internationaal verworven inzichten middels een originele workshop , vol enthousiasme, graag door aan 'onze' kinderen.

Het is hun menselijk recht om te leren hoe zij de toekomst vol vertrouwen in kunnen gaan.

 

Weten jullie leerlingen eigenlijk al hoe zij zichzelf aan kunnen leren om tot ontspanning te komen op jullie school en kinderopvang?

 

Hoe mooi zou het zijn als alle kinderen weer in een leergierige, nieuwsgierige mindset komen.

 

Deze workshop is vooral geschikt voor scholen en kinderopvangorganisaties die:

* meegaan met deze nieuwe tijd

* oog hebben voor de mentale gezondheid van kinderen

* naast de verplichte nuttige schoolvakken ook graag ruimte bieden voor deze workshop Happy Kids

 

 Zonder additionele kosten , ga ik graag telefonisch een 15 minutengesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek beantwoord ik bijvoorbeeld vragen over de groepsgrootte, aantal groepen en de investering voor jullie organisatie.

 

Als tastbare herinnering zijn er door mij al duizenden duurzame 'workshop kristallen' in binnen- en buitenland uitgedeeld. Iedere leerling en leraar krijgen als verrassing ook een eigen kristal cadeau na de workshop.

 

Tevens is het mogelijk het kinderfilosofie boek Philo en Sophia van Sabine Wassenberg waar ik tijdens de workshop o.a. uit voorlees aan te schaffen voor school.

 

Vul bij interesse het contactformulier in en u krijgt van mij binnen 48 uur een reactie.