Engelse Les

Wat begon als een verzoek van mijn Siciliaanse buurvrouw Manuela of ik haar wat Engels wilde leren is nu uitgegroeid tot een Knapvilla Summerschool English.

 

Als start een basispakket van 6 weken met de volgende thema's:

1) Het alphabet

2) De getallen en hoeveelheden

3) Rondom het huis

4) Sport en Reizen

5) Eten en drinken

6) Het weer, de seizoenen en nuttige woorden

 

Alle thema's hebben verschillende niveau's.  Ik heb op dit moment studenten van 12 jaar tot 45 jaar. Deze gemengde groepen zorgen voor veel afwisselende activiteiten en natuurlijk leren van elkaar. Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs zorgt ervoor dat ik rekening kan houden met verschillende niveau's, verschillende manieren van leren en snel talent zie bij een student.

 

De eerste Summerschool 2019/2020 zit er nu op en ik ben het volgende blok al aan het voorbereiden. De studenten willen allemaal een vervolg! Zij vinden vooral de verschillende activiteiten geweldig. Het houdt hen geconcentreerd en maakt nieuwsgierig: Wat komt er nu?

 

Waarom Engelse les op deze KnapVilla site?

Omdat ik alle Engelse lessen ook in het Italiaans heb vertaald kunnen Nederlandse deelnemers, als zij willen, tijdens een studieweekend/week bij ons op Sicilië ook aan de Italiaanse taal proeven op startniveau.