Leven Lang Leren

KnapVilla 

Diversiteit in talent, authenticiteit en een duidelijke visie is de sleutel tot succes!

 

Leven lang leren.

 

 

 

Kennis over leren omzetten naar de praktijk

In organisaties speelt iedere dag de vraag hoe je een leerling beter kunt laten leren, hoe je een werknemer vol passie kunt laten werken. Zelfs cognitieve neurowetenschappers hebben daar niet alle antwoorden op.

Het is belangrijk om alle kennis die we wél hebben over het lerende brein om te zetten naar de dagelijkse praktijk. 

Hanneke Lokhoff start altijd met een presentatie waarbij beelden van uw eigen organisatie voorbij komen. In overleg met de directie bepalen wij welke beelden gebruikt mogen worden. Het zal een feest van (h)erkenning zijn voor de deelnemers.

 

 

Leren, ontwikkelen, veranderbaarheid

 

Na de presentatie gaan we praktisch aan de slag. We gaan uit van de situatie op dit moment in de organisatie en kijken naar de inrichting, de visie en beschikbare materialen. Hanneke Lokhoff laat zien hoe je de volgende aandachtsgebieden koppelt aan de leer- en werkactiviteiten: aandacht, emotie, creatie, voortbouwen, herhalen, zintuiglijk rijk, beweging, rust en de spiegelneuronen.

Omdat iedere organisatie en ieder team anders is werken wij niet met een standaard programma.  De verschillende activiteiten zorgen ervoor dat we lachen, genieten en vooral heel veel leren.

 

 

 

 

' Het is een teken van geschoolde geest als iemand kan nadenken over een gedachte, zonder die te aanvaarden'

Aristoteles (384-322 v.C.)